PROVOKACIJA-Vjollca Mece- 5 Prill 2019 | ABC News Albania

Vjollca Meçe, ish-anëtarë e Gjykatës Kushtetuese, ish-drejtoreshë e Komiteti të Helsinkit dhe tanimë është eksperte ligjore e pavarur, ishte e ftuar në …

関連ツイート


https://twitter.com/Manhole2020/status/1114777576046641152

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です